Svenska
Gamereactor
nyheter
Paper Beast

Tre nya spel på väg till Playstation VR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var varit lite torrt med nya spel till Playstation VR i år, men nu kommer påfyllning. Paper Beast är exklusivt till just Playstation VR och har premiär den 24 mars. Det släpps endast för nedladdning och har inspiration till synes hämtad från Media Molecules Tearaway med ett miljövänligt tema. Kolla in trailern här nedan:

HQ
Paper Beast

Den 26 mars är det sedan dags för The Room VR, vilket ser ut att bli en korsning mellan Indiana Jones och ett kriminaldrama där vi ska få utforska British Institute of Archaeology för att hitta en försvunnen egyptolog. Spelet kommer även till Oculus Quest, Oculus Rift, Oculus Rift S, Valve Index, Vive Cosmos, HTC Vive samt Windows Mixed Reality.

Paper Beast

Till sist kommer även pusseläventyret FORM som släpptes för några år sedan till andra format. Nu kommer det dock änltigen även till Playstation VR den 7 april.

Paper Beast

Kommer du damma av ditt headset och ge dig i kast med något av dessa spel?

Relaterade texter

3
Tre nya spel på väg till Playstation VR

Tre nya spel på väg till Playstation VR

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var varit lite torrt med nya spel till Playstation VR i år, men nu kommer påfyllning. Paper Beast är exklusivt till just Playstation VR och har premiär den 24 mars....



Loading next content