Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Splinter Cell-gästspel bekräftat till Ghost Recon: Breakpoint

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För två år gav Ubisoft många stora förhoppningar när Sam Fisher från Splinter Cell-serien plötsligt dök upp i ett nytt uppdrag till Ghost Recon: Wildlands. Besvikelsen gick dock nästan att ta på, då Ubisoft senare bekräftade att detta inte var någon antydan till ett nytt spel i serien. Men nu är Fisher tillbaka.

Ubisoft har nämligen släppt en ny trailer som avslöjar att Michael Ironside återigen spelar superagenten Sam Fisher när denne nu ska gästspela i Ghost Recon: Breakpoint den 24 mars. Samma dag släpps även en stor uppdatering som förbättrar spelet på flera sätt. Dessutom skämtas det i trailern om att plocka bort det omtvistade "Tier"-systemet, vilket vi tycker är rolig självironi.

Nu håller vi tummarna för att detta är början på Sam Fishers återkomst.

HQ
Ghost Recon: Breakpoint

Relaterade texter

Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Så är Tom Clancy's spöken tillbaka efter Wildlands-eskapaderna och det är ett minst sagt mättat och genomskinligt äventyr som väntar oss. Breakpoint må underhålla stundvis, men är på det stora hela långt ifrån lika solitt som hade önskat.

9
Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I går avslöjades det att Ubisoft beslutat att lägga ner stödet för Ghost Recon: Breakpoint, vilket släpptes redan 2019. Även om de ska hålla servrarna igång, kommer det...



Loading next content