Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons innehåller Nintendos första gay-par

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendo har tagit i lite extra för att göra Animal Crossing: New Horizons till ett spel är ett spel för alla, bland annat genom att ta bort könsval (nu väljer du istället stil och kan även välja att varje vara kille eller tjej) samt låta din karaktär klä sig hur du vill. Men det kanske mest intressanta är att den västerländska versionen av spelet innehåller Nintendos första gay-par.

Detta noterades på Resetera där användare noterat att C.J. pratar en hel del om sin manlige partner Flick med kommentarer som:

"Usually he's all about models of bugs and stuff, but when he's got a fish to work from, his work is AMAZING!"

...och:

"My partner's a total artist, and I guarantee these models'll make your neighbors jealous!" reads another."

Dessutom finns en annan karaktär kallad Merry som har en romantisk historia om ett lesbiskt par att berätta om. Japan är vanligtvis mer konservativa kring sådant här och i deras version är C.J. och Flick istället kompisar samt att du måste välja ett kön till din karaktär.

Det är värt att notera att Birdo från den västerländska versionen av Super Mario Bros 2 ofta anses vara Nintendos första HBTQ-karaktär, men ett gay-par har de inte haft tidigare. Det inkluderas även mycket annat på temat som finns med i Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons
Bild från Twitter

Tack VGC

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

0
Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...



Loading next content