Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Anmäl dig så snart som möjligt om du vill vara med i vår 2v2 Counter-Strike-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Vi är överväldigade av hur många som redan har anmält sig, men vi vill såklart att fler av er ska vara med så det blir en ännu mer episk turnering. Det finns en riktigt bra blandning av nationaliteter och vi är verkligen glada över det, för i dessa tider är det avgörande att hitta aktiviteter som förenar oss i det virtuella, att uppleva att vi kan korsa nationella gränser online och bli klokare på varandra samt naturligtvis tävla med/mot varandra. Därför tyckte vi tiden var rätt för att starta en ny CS:GO-turnering, som gör att du och minst en av dina bästa CS-vänner kan tävla tillsammans. Nedan hittar du all information du behöver.

Vi kan alltså stolta välkomna dig till vår nya Steelseries 2v2 CS:GO Leauge i samarbete med Elgiganten.

Vi ska alltså kröna mästarna i Gamereactors nya 2v2 CS:GO-turnering i Norden. Förutom hedern kommer du att kämpa om det förstapriset på 1000 euro!

Så, vill du ansluta dig till andra likasinnade spelare över landsgränserna? Vill du vinna fräna priser medan du spelar ditt favoritspel? Har du något att bevisa? Då tycker vi att du ska ta din bästa Counter-Strike-kompis under armen och registrera er innan det är för sent, eller låt oss matcha dig med en på din nivå och nationalitet. Det är möjligt att registrera mer än två spelare. Resten kommer att fungera som ersättare.

Praktisk information
Vi har noterat att de flesta frågorna som ställs, gäller registreringsprocessen. Här ska ni vara uppmärksamma på att ni först ska registrera er själva via formulären, och därefter skapa ett lag via mail, eller välja om vi ska matcha dig med en annan. Vi har en bra beskrivning av allt det praktiska under "Rules" på turneringssidan, men om du sändå har funderingar, så skriv till oss på Discord eller vår mail. 32 grupper utgör gruppspelet. De 124 vinnarna i grupperna går vidare till eliminering i Single Bracket. Seedningen sker helt slumpmässigt och du kan följa alla uppdateringar på vår turneringssida.

Vi ser fram emot att få se er alla på slagfältet!

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content