Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 tycks bli bli ett crossgen-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När nuvarande generation inleddes, drällde det under åtminstone de två första åren av spel som släpptes till både Playstation 3 och Xbox 360, utöver Playstation 4 och Xbox One. Nästa generation har Microsoft flaggat för att samma sak gäller mellan Xbox One och Xbox Series X, där du bara behöver köpa en version och sedan dessutom får uppgradera gratis om du skaffar ny konsol - och det har ryktats att Sony gör ungefär samma. Nu vi vi iallafall att Dead Island 2 blir en sådan crossgen-titel.

Tack vare en platsannons hos Dambuster, som tagit över utvecklingen efter först Yager och sedan Sumo Digital, kan vi nu läsa följande:

"The next instalment in the world renowned Dead Island franchise, set for release on current and future platforms."

Detta är för övrigt även första livstecknet från spelet på mycket länge. Det har varit under utveckling i åtta års tid nu, så vi håller tummarna för att Dambuster överraskar positivt. Att de släpper det över två generationer ökar såklart även antalet potentiella köpare ordentligt.

HQ
Dead Island 2

Relaterade texter

8
Dead Island 2Score

Dead Island 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter orimligt lång väntan och en definition av begreppet utvecklingshelvete är det nu äntligen dags att få spela Dead Island 2, har det varit väntan värt?



Loading next content