Svenska
Gamereactor
nyheter

Arbetet med säsong tre av Mandalorian redan i full gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den första säsongen av Mandalorian blev en stor hit och tack vare Baby Yoda dominerade serien memes i sociala medier under flera månader. Disney själva framhåller serien som en av de stora anledningarna till att Disney+ så snabbt blev en succé för deras del. Vi visste redan att inspelningarna för säsong två avrundades under förra månaden och att det vankas premiär under hösten, men nu vågar vi slå fast att Disney själva trycks vara mäkta nöjda med vad de har på gång.

Variety rapporterar nämligen att arbetet med en tredje säsong redan är i full gång, och en källa säger:

"We've just started pre-production and are looking into further adventures for the Mandalorian in Season 3."

Hittills är inte mycket känt om säsong två av Mandalorian (även känt som 'The Adventures of Baby Yoda'), annat än att Rosario Dawson spelar Anakin Skywalkers padawan Ahsoka Tano. Hon har blivit en hutlöst populär karaktär, som dock hittills bara varit med i serietidningar, böcker och animerade TV-serierna Clone Wars samt Rebels. I Mandalorian får vi därmed för första gången se Ahsoka spelad av en riktig människa.

Det är även värt att minnas att det finns betydligt mer planer än såhär för kombinationen Star Wars och Disney+. Bland annat kan vi se fram emot en miniserie om Obi-Wan Kenobi (med Ewan McGregor i huvudrollen) samt en serie om antihjälten Cassian Andor från Rogue One. Kort sagt, räkna med att kraften kommer vara med Star Wars-fansen de närmsta åren.

Arbetet med säsong tre av Mandalorian redan i full gång
Den verkliga stjärnan i Mandalorian.


Loading next content