Svenska
Gamereactor
nyheter

Phil Spencer: Snart dags att visa Xbox Series X-spelen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hittills har diskussionerna om nästa generation kretsat kring sådant som vem som har snyggast handkontroll, högst beräkningskapacitet (TFLOPS) och snabbaste SSD-hårddisk. Men även om allt detta såklart kan vara intressant, är det spelen som är viktiga i slutändan. Hittills vet vi ganska lite om vad som är på gång till Playstation 5 (det ryktas om Spider-Man 2 dock), medan det till Xbox Series X i huvudsak är begränsat till Halo Infinite, Rares Everwild och Senua's Saga: Hellblade II från Ninja Theory. Sedan finns några multiformatstitlar som Dying Light 2, Outriders och Watch Dogs Legion.

Men det är fler spel än såhär på väg såklart. Microsoft har idag 15 Xbox-studios och nu verkar det inte vara länge kvar tills vi får veta vad de pysslat med. Då en Twitter-användare frågade Xbox-bossen Phil Spencer när vi får se spelen till Xbox Series X, svarade han:

"Reviewed plans yesterday for continued sharing through launch. Team is doing great work and adapting. I've never been more excited about Xbox plans. We've heard you, you want transparency/authenticity. We plan to keep showing that way, next step is not too much of a wait (games)"

Och därmed vet vi det. Det har för övrigt ryktats flitigt om ett Microsoft-event av något slag i maj, och detta uttalande styrker såklart trovärdigheten för det. Är det någon av Xbox Game Studios-utvecklarna (alla listade i bilden nedan) du är extra nyfiken på?

Phil Spencer: Snart dags att visa Xbox Series X-spelen


Loading next content