Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Guerrilla Games anställer folk till hemligt spel med öppen värld

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Guerrilla Games har vuxit rejält sedan succén med Horizon: Zero Dawn, och idag arbetar de på minst två stora projekt. Horizon: Zero Dawn II är ett av dem och de har sannolikt jobbat på det en längre tid, och just därför är en ny platsannons lite mystisk.

De letar nämligen efter en manusförfattare. Med tanke på att ovan nämnda uppföljare rimligen är långt förbi det stadiet där ett manus behövs, är chansen god att det handlar om något helt annat. I platsannonsen kan vi läsa att personen ifråga bör ha vana av att arbeta med "open-world RPG games, online games, and MMORPGs", vilket ger lite ledtrådar om projektets utformning.

Den senior game writer de letar efter, ska "pitch compelling ideas for game quests, factions and backstories" - vilket onekligen låter som ett rollspel i samma anda som Horizon (och vi kan inte helet utesluta att det faktiskt är det). Det har dock ryktats om en comeback för Killzone-serien i en mer öppen värld, men det bara en lös teori såklart.

Vad tror du om detta?

Horizon Forbidden West

Relaterade texter

1
Horizon Forbidden West: Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West: Burning Shores

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

För att först och främst klargöra: Burning Shores tar vid efter att eftertexterna till förra årets kanonspel Horizon: Forbidden West rullat förbi. Du måste alltså ha...

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...



Loading next content