Svenska
Gamereactor
nyheter
Prince of Persia 2021

Nytt Prince of Persia tycks vara på väg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det har nu gått runt ett decennium sedan vi sist fick ett nytt Prince of Persia, vilket till stor del ersatts av Assassin's Creed-serien. Men sistnämnda har gått alltmer mot rollspel senaste tiden, och som vi tidigare rapporterat har det funnits tecken på att den persiske prinsen därmed kunde vara på väg tillbaka.

HQ

Nu kommer det kanske bästa beviset av dem alla, nämligen det faktum att Ubisoft själva registrerat domännamnet princeofpersia6.com. Och varför göra det, om det inte är ett Prince of Persia 6 på väg?

Därmed är det bara att vänta och se vad som är på gång. Enligt våra källor är ryktena om remasters eller remakes av tidigare delar felaktiga. Inte heller är det ett mobilspel eller liknande. Men med tanke på att Ubisoft har bland annat Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla, Gods & Monsters, Rainbow Six: Quarantine och Far Cry 6 på väntelistan, lär det dock dröja ett tag innan vi får se något konkret från Prince of Persia 6.

Vad hoppas du själv på från serien? Vilken riktning tycker du Ubisoft ska ta?

Prince of Persia 2021

Relaterade texter

4
Nytt Prince of Persia tycks vara på väg

Nytt Prince of Persia tycks vara på väg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har nu gått runt ett decennium sedan vi sist fick ett nytt Prince of Persia, vilket till stor del ersatts av Assassin's Creed-serien. Men sistnämnda har gått alltmer...



Loading next content