Svenska
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Sjörövarsimulatorn Skull & Bones återigen försenad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Jämförelserna med Assassin's Creed IV: Black Flag kom direkt när piratspelet Skull & Bones utannonserades. Jämförelserna så tydliga att många rent av började fråga vad som var poängen när det tycktes vara samma havsstrider som vi redan upplevt tidigare. Detta ledde så småningom till att spelet ändrade riktning och fick högre ambitioner, vilket naturligtvis ledde till många förseningar. Förra året försvann det helt från radarn efter att ha skjutits upp till nuvarande räkenskapsår som slutar den 31 mars 2021. Men när den rapporten med prognoser för tiden fram tills dess presenterades i veckan, saknades spelet.

Om du tycker det luktar misstänkt försening lång väg, så har du helt rätt. Ubisoft har nämligen indirekt bekräftat att Skull & Bones har skjutits upp på nytt. Vid det här laget kan man nästan börja ana att det kanske till och med lagts ner efter kvalitetsdiskussionerna i samband med Ghost Recon: Breakpoint, och det som tidigare visats är knappast gångbart nu när de nya konsolerna väntar runt knuten. Vad tror du om allt detta?

Skull and Bones

Relaterade texter

Skull and BonesScore

Skull and Bones

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons, GR EU

Det finns potential på vissa ställen, men det finns också alldeles för många hål för att detta fartyg ska kunna ta sig tillbaka till hamnen...



Loading next content