Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Activision startar stor nordisk Call of Duty: Warzone-turnering med kända streamare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty: Warzone får väl sägas ha gjort kometkarriär sedan lanseringen i mars, och nyligen har det klättrat över milstolpen 60 miljoner spelare. Det här vill såklart Activision fira, så de har därför dragit igång ihop en stor nordisk turnering, där du kan följa några av våra mest populära streamare, som har bildat lag ihop, för att kämpa om hedern.

HQ

Och vilka lag står mot varandra? Ja, låt oss få dem presenterade, och nedan hittar du varje lagmedlem som vardera har samlat två lagkamrater, med länkar till deras Twitch-sidor också.

Danmark

Jaxstyle

MarckozHD

Zooda

Sverige

Tejbz

Orb

Michi

Norge

ThomasPaste

Emzia

Varlem

Finland

AndyPyro

TurunMarkku

Nurmion

Call of Duty: Warzone

Vad var de strider om då? Jo, det står fina kontantpriser på spel, och det bästa laget från varje land vinner först och främst ett €2000, vilket utbetalas till lagledaren. Stora finalen erbjuder ytterligare ett kontantpris på €4000, så det är en del pengar inblandat.

Och när kommer dessa strider att äga rum då? Allt startar 25-26 maj, då de första omgångarna ska avgöras, och därmed får vi reda på vilka streamare - med tillhörande lag - som är bäst från varje land. Därefter går de vidare till en stor nordisk final, som äger rum den 29-30 maj, och här tar vi reda på vilket lag som är allra bäst, och även vilket nordiskt land som är bäst i Call of Duty: Warzone. Det kommer spelas alla dagar mellan klockan 16-20 (svensk tid), och du följer allt via Twitch-länkarna ovan, och du kan sedan se de samlade resultaten via vår undersida.

#LiveFromWarzone

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content