Svenska
Gamereactor
nyheter
Hunt: Showdown

Nu finns cross-play mellan Xbox och Playstation i Hunt: Showdown

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med cross-play håller i ganska högt tempo på att bli en självklarhet i spelvärlden, efter att Sony initialt försökt bromsa utvecklingen. Fortfarande tycks de flesta konsolspelare vilja slippa de till PC, men mellan konsolerna är det till synes väldigt populärt. Och nu har ytterligare ett spel som stödjer detta presenterats.

Det är Crytek som på Twitter meddelar att de släppt uppdatering 1.3 till sitt actionskräckspel Hunt: Showdown. I och med det läggs flera nyheter till, där den kanske viktigaste är möjligheten att spela mellan Xbox One och Playstation 4, vilket gör att det nu går betydligt lättare att hitta jämt motstånd med bra ping väldigt snabbt.

Andra nyheter i 1.3 är ny utrustning, vapenändringar och mycket annat. Kolla in hela listan på denna länk. Vi påminner för övrigt om att det just nu är 45% rea på Hunt: Showdown till Steam, om du är sugen.

Hunt: Showdown finns ute till PC, Xbox One och Playstation 4.

Hunt: Showdown

Relaterade texter

3
Hunt: Showdown (PS4)Score

Hunt: Showdown (PS4)

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Cryteks nervbrytande monsterdräpartitel har äntligen släppts till Playstation 4 och det firar vi förstås med en saftig recension, författad av en västkustpojk med taskiga nerver...

0
GRTV kör lite Hunt: Showdown till konsol

GRTV kör lite Hunt: Showdown till konsol

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Cryteks hypade multiplayerparty har sedan länge trollbundit flera av oss på Gamereactors redaktion och nu är det äntligen dags för jakten att inta våra kära konsoler. I...



Loading next content