Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Microsoft arbetar fortfarande på Xbox Lockhart

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet sedan förra året att Microsofts nästa konsol heter Xbox Series X, men i två års tid har det från mängder av bra källor ryktats om att de även filar på en konsol kallad Lockhart. Det är också en konsol till nästa generation, men byggd för att inte köra spel i 4K-upplösningar utan främst anpassad för de som vill ha en billig Xbox Game Pass-konsol och Project xCloud.

Men med tanke på att vi inte hört något på ett tag och att Series X sannolikt släppts inom sex månader, har många börjat undra om de kanske skrotat Lockhart (som vi tippar på lär heta Xbox Series S). Nu har Jez Corden, chefredaktör hos Windows Central, kommenterat saken i sin podcast Xbox Two, där han slår fast att den fortfarande är på gång, men inte kommer visas upp innan Microsoft är redo att presentera priset på den eftersom det är svårt att utannonsera en billigare konsol än Xbox Series X - som ju heller inte har någon prislapp.

Corden uppger att flera utvecklare är hans källor. Vad tror du själv om detta rykte, är Lockhart verklig och är det smart att erbjuda ett billigare insteg till nästa generation?

Rykte: Microsoft arbetar fortfarande på Xbox Lockhart


Loading next content