Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Nu startar andra elimineringsrundan i vår stora 2v2 CSGO-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har skjutits, dödats och skrikits, men efter att all rök nu lagt sig, är vi nu redo att gå in i den andra eliminationsomgången.

Finland är som alltid starkt representerat med inte mindre än nio av de 32 lagen. Danmark och Norge har haft det tyngre med bara åtta respektive fyra lag kvar i turneringen. Sverige har å andra sidan haft en stark dominans i de preliminära omgångarna, som nu fortsätter i den andra eliminationsomgången, där vi kan stoltsera med elva ​​lag.

I den första eliminationsrundan kan vi dra slutsatsen att spelare fortfarande ogillar Rialto och Lake, och det har också varit en liten tendens att föredra terrorister framför CT i spelet. Den mest effektiva spelaren, förresten, var HapanSilakka med 49 dödade i en match. Spelaren Andy stod för bästa K/D på 1,65. Det har dessutom levererats två Mega Kills och 84 rena, dödande headshots under den första eliminationsrundan.

Turneringens mest populära vapen just nu är AK-47, som stod för 34,87% av alla dödsfall och 39,96% av alla headshots, vilket motsvarar 5177 stycken.

Eliminationsrundan pågår till 1 juni.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content