Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt har sålt 50 miljoner The Witcher-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra månaden avslöjade CD Projekt Red att The Witcher 3: Wild Hunt nått 28 miljoner sålda spel. En väldigt imponerande siffra som gör det till ett av tidernas bäst säljande spel. Men detta är såklart bara ett av spelen i serien, som ju även inkluderar föregångarna samt Thronebreaker: The Witcher Tales.

Och efter framgångarna senaste tiden för bland annat Netflix TV-serie samt Switch-versionen av spelet, är varumärket nu hetare än någonsin, och det syns i försäljningen. För två år sedan låg serien på 33 miljoner sålda exemplar, och nu meddelar studion på Twitter att detta ökats till 50 miljoner.

Vi tycker såklart det är välförtjänt och passar på att gratulera. Vi vill även påminna er om att se showen och spela spelet, det är bra grejer rakt igenom.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content