Svenska
Gamereactor
nyheter

Playstation 5-priset påverkas inte av corona-viruset

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelvärlden har klarat sig ganska väl från corona-viruset och det snackas om rekordförsäljning när andra branscher går på knäna. Men även här har det såklart lett till problem med allt från inställda event till försenade spel eftersom folk tvingas jobba hemifrån.

Både Microsoft och Sony har sagt att deras kommande konsoler inte kommer att försenas på grund av detta, men det har snackats om ökade kostnader, vilket i sin tur brukar leda till högre priser. Men i en intervju hos BBC Radio 1, säger nu Sony-chefen Jim Ryan priset inte kommer beröras av corona, och han lägger även till detta om tillgången på konsolen:

"It's obviously introducing a level of complexity any business would prefer not to have to deal with. But we're feeling really good about the supply chain, we're going to launch this year and we'll be global."

Med tanke på att både Xbox Series X och Playstation 5 använder liknande AMD-komponenter, så kan man antar att tankarna ser ungefär lika ut hos Microsoft, och flaggat för att de är anpassningsbara när det gäller just prislappen.

Playstation 5-priset påverkas inte av corona-viruset


Loading next content