Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

343 Industries har ytterligare ett Halo-spel under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

343 Industries är en enormt stor utvecklare med runt 450 anställda. De har ansvaret för allt Halo-relaterat och för tillfället arbetar de som bekant på Halo Infinite. Men med tanke på studions storlek, verkar det såklart rimligt att tro att de även har fler projekt på gång, och tack vare en platsannons har nu detta bekräftats.

Där kan vi läsa att 343 specifik letar efter "a Senior Producer to work with our Core Services team to help develop a new project in the Halo universe". Med tanke på att Halo Infinite rimligen har viss live service-funktionalitet och kommer att byggas ut kontinuerligt under lång tid framöver, verkar det osannolikt att det handlar om en Infinite-uppföljare. Mer sannolikt är isåfall Halo Wars 3, men eftersom senaste spelet i serien inte tycktes ha blivit något jättesuccé, så tippar vi på något helt nytt.

Oavsett vad detta "new project in the Halo universe" är, bör vi inte räkna med att få se det under de närmsta två åren. Vilken sorts Halo-spel hoppas du att det rör sig om?

Halo Infinite

Tack GamingBolt

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content