Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 innehåller över 1000 datorkontrollerade karaktärer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

CD Projekt Redär såklart mest kända för The Witcher-spelen, men deras nästkommande projekt Cyberpunk 2077 är ett scifi-rollspel av mer påkostat slag än de någonsin gjort tidigare. Det släpps den 17 september till PC, Playstation 4 och Xbox One samt vid ett senare tillfälle även till Stadia. Nu har vi fått en siffra som visar exakt hur omfattande spelet faktiskt är, som är såpass imponerande att vi känner att vi vill dela med oss av den.

Tyska GameStar har nämligen intervjuat CD Projekt Red i sin podcast, och därefter har detta transkriberats till engelska på Reddit. Där får vi nu veta att spelet innehåller över 1000 NPC (datorkontrollerade karaktärer) som var och en har en "a handmade routine". Därmed lär det ta över tronen från Red Dead Redemption 2 när det kommer till kategorin artificiella med- och motspelare:

"While there are some areas in the Witcher 3 where villagers don't have a daily routine, they are planing to improve this with giving more than a thousand NPCs a handmade routine."

Kort sagt, Cyberpunk 2077 kommer blir omfattande på ett sätt vi förmodligen aldrig sett tidigare.

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content