Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Ta reda på allt du behöver veta om West of Dead

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu har West of Dead släppts även till Playstation 4 och Nintendo Switch, och för att hjälpa nya spelare att förbereda sig samt assistera de som redan utforskar Purgatory - har vi nu tagit fram en video som kommer ge dig ett övertag. Om du verkligen vill uppleva William Masons historia på bästa sätt, så kolla in!

HQ

Så har det blivit dags att få mer information om det spännande West of Dead, som finns ute nu till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One. I den första videon gav vi dig en generellt överblick och nu är det dags att fokusera på spelets gameplay. Vi har därför satt ihop ett actionpackat montage fyllt med spännande klipp, för att du ska få en uppfattning om hur det är att spela.

Originalnyheten hittar ni här under.

HQ

West of Dead är en mörk och spännande tolkning av vilda västern och detta är en stilistisk cover-shooter där du spelar med dubbla analoga spakar och där det finns rogue-element. Vi testade spelet först under X019 och vi har sedan dess väntat på att få testa det igen. Med tanke på att det släpps idag till PC och Xbox One och vi har spelat och samlat ihop saker som du bör veta om detta. Del två och tre av denna serie reklamvideos kommer inom kort.

West Of Dead

Här på Gamereactor går vi ibland ihop med en partner inom spelvärlden för att sätta ihop informativa videos om en specifik produkt. Detta betyder att denna video i denna nyhet, även om den producerats av oss på Gamereactor och av GRTV-teamet, är en sponsrad video som vår partner betalat för.

Relaterade texter

0
Stilistiska West of Dead uppvisat

Stilistiska West of Dead uppvisat

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

X019 är i gång för fulla muggar och hett från pressarna har vi Raw Furys senaste skapelse. Nog för att Red Dead Redemption 2 är kungen i djungeln för tillfället, men det...



Loading next content