Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II drabbat av recensionssabotage

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Last of Us: Part II släpptes förra veckan och fick närmast genomgående hyllningar. Men redan innan spelet lanserades var det kontroversiellt på sina håll efter att en del ogillat de läckor som dykt upp, där kritikerna menar att Naughty Dog gjort dåliga val.

För att summera vad allt handlar om utan spoilers, så verkar det som att somliga gamers anser att Naughty Dog varit för 'politiskt korrekta'. Men istället för att helt enkelt bara låta bli att köpa ett spel man inte är intresserad av och möjligen skriva något i sociala medier, så finns det en alldeles extra larvig skara gamers som gillar att recensionsbomba - det vill säga sänka snittbetyg.

På grund av det är nu The Last of Us: Part II, som redan anses vara ett av de bästa spelen hela denna generation, på Metacritic rankat som ett av tidernas sämsta spel med ett användarsnitt på 3,8 av 10. Vad vi tyckte om spelet, kan du läsa här.

The Last of Us: Part II

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...



Loading next content