Svenska
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Fler bevis på att utvecklingen av Inxiles nya spel är i full gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Wasteland 3 har fortfarande inte släppts, utan har premiär den 28 augusti efter att det drabbats av en försening. Men det verkar inte ha stoppat rollspelskungarna hos Inxile Entertainment från att ha gått vidare med ett nytt projekt.

En Resetera-användare noterade nämligen att studion nu letar 15 nya anställda till tjänster såsom en Senior Environment Artist, Senior Combat Designer och Senior Gameplay Engineer. Allt detta är roller som behövs när det är dags att dra igång full produktion av ett spel.

Hittills vet vi egentligen ingenting om vad de arbetar på, men härom veckan fick vi en ledtråd av Inxile Entertainments Lead Combat Designer som skrev:

"We are hiring! Multiple positions for a Microsoft 1st party, next-gen, AAA, Unreal Engine 5 project!"

Med tanke på hur bra Inxile varit med knappa resurser, ser vi verkligen fram emot att få se vad de kan göra nästa generation med Microsofts plånbok (de är numera en del av Xbox Game Studios-familjen), Xbox Series X samt Unreal Engine 5.

Wasteland 3

Relaterade texter

1
Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inxile Entertainment lovade redan tidigt att det skulle släppas expansioner till Wasteland 3, och nu vet vi mer om vad som väntar i den första samt när den anländer....



Loading next content