Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Fallout 76 och Soul Calibur VI kommer till Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi kunde berätta igår, har Microsoft antytt att Soul Calibur VI skulle vara på väg till Xbox Game Pass i juli, och nu har det både bekräftats och släppts. Dessutom visar det sig att det inte är det enda titeln på väg till prenumerationstjänsten, utan vi får även bland annat Fallout 76 komplett med Wastelanders-expansionen. Kolla in hela listan här nedan.

Under preionden kommer även nya expansioner till både Minecraft Dungeons och Sea of Thieves. Förstnämnda ingår inte med Xbox Game Pass (sistnämnda är däremot gratis), men Microsoft påminner oss om att "Xbox Game Pass members get up to 10% off to purchase the Jungle Awakens DLC".

Fallout 76

Som vanligt tas även ett gäng spel bort från tjänsten. Den 15 juli försvinner nedanstående titlar, vilka dock säljs med 20% rabatt fram tills dess om du vill behålla något/några av dem:

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna sex åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!



Loading next content