Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

All dialog till Zelda: Breath of the Wild II tycks vara färdig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendo har inte direkt bjudit på mycket information om The Legend of Zelda: Breath of the Wild II sedan det utannonserades, och det är oklart hur lång in i utvecklingen de hunnit. Våra spanska Gamereactor-kollegor har dock uppmärksammat något spännande. De båda röstskådespelarna Marc Navarro (Revali) och Nerea Alfonso (Zelda) har i podcasten Un café con Nintendo avslöjat att deras arbete med tvåan nu är avklarat.

Att Nintendo spelat in de spanska rösterna klart, betyder rimligen att dialogen är helt färdigskriven, och normalt är detta ett relativt sent steg i utvecklingen. Och möjligen var det så att de båda röstskådespelarna sade för mycket, för kort efter att detta uppmärksammades av media, skickades en vag dementi ut som egentligen inte motsade påståendet - och podcasten togs bort (vilket känns som ett märkligt grepp om det ändå bara handlar om ett missförstånd).

Det är såklart svårt att avgöra vem som egentligen har rätt här för en utomstående, men vi bedömer ändå att chanserna är goda att Nintendo hunnit betydligt längre in på utvecklingen än många nog kanske trott.

HQ
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterade texter



Loading next content