Svenska
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Rocket League blir 'free to play' inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter fem år på marknaden har Rocket League nu spelats av över 75 miljoner användare, men det hindrar inte Psyonix från att göra betydande förändringar i sitt spel nu och då. De har till exempel skakat om spellägen, slopat loot-lådor - och nu meddelar de att spelet blir en 'free to play'-titel.

Rocket Leagues gameplay tycks lyckligtvis inte beröras av detta, men menyerna ska förenklas så de blir tydligare, förbättringar av saker som Tournaments och Challenges utlovas, tillsammans med möjligheten att flytta ditt konto och dina saker till andra plattformar, något som gynnar både nya och gamla spelare. Cross-play gäller också mellan Epic Games Store och Steam eftersom spelet kommer att släppas i Epics butik samma dag som det blir gratis att spela.

Och som redan äger spelet och har betalat för det då? Vi kan naturligtvis se fram emot några extra saker som tack för stödet. Mer specifikt kommer den så kallade Legacy-status vi får ge oss alla tillägg som släppts innan övergången till 'free to play', en "Est. 20XX" -titel som visar året vi började spela, över två hundra föremål uppgraderas till Legacy, Golden Cosmos Boost, Dieci-Oro-hjul, Huntress Player-banner och en Faded Cosmos Boost om du har spelat online.

Du kan läsa mer om alla dessa Legacy-bonusar på denna länk. Hur låter detta, tycker du?

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...



Loading next content