Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Final Fantasy XIV har nu över 20 miljoner registrerade spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns få spel som haft en lika skakig resa som Final Fantasy XIV, vilket hade så mycket problem och var så illa omtyckt att Square Enix dödade och lade ner det mindre än två år efter lanseringen. Därefter gjorde de om det från grunden och släppte det som Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Och det visade sig vara ett genidrag. Spelet var betydligt bättre och blev snabbt ett av de mest populära onlinerollspelen någonsin, och sedan dess har det bara fortsatt att växa.

Nu har Square Enix nått ytterligare en milstolpe och låter meddela att de nu seglat för 20 miljoner registrerade användare. I takt med att det kontinuerligt byggs ut med både mindre och mer påkostade expansioner (hittills tre stycken, senaste är Shadowbringers) lär det bara fortsätta att växa. Det är värt att nämna att Final Fantasy XIV är ett av få spel i genren som fortfarande kostar pengar att köpa samt dessutom har en månadsavgift, så det är verkligen imponerande att framgångarna fortsätter på detta vis.

Final Fantasy XIV kan avnjutas till både PC och Playstation 4, och om du är sugen på att testa det själv finns även en ganska generös 'prova på'-version att ladda ner gratis.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Relaterade texter

1
Final Fantasy XIV fortsätter växa snabbt

Final Fantasy XIV fortsätter växa snabbt

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tidigare i somras släpptes den senaste stora expansionen till det ohyggligt populära onlinerollspelet Final Fantasy XIV, nämligen Shadowbringers. Många har som bekant...



Loading next content