Svenska
Gamereactor
nyheter
Dance Fest

Dansa dig till en PS2

Tävling på Youtube

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Hör upp alla hobbydansare och smygshakeare, här har ni den perfekta anledningen till att föreviga era rytmiska orgier och låta världen ta del av dem. Som ett led i att marknadsföra sina två dansspel Street Dance och Dance Fest har nämligen Oxygen Interactive utlyst en tävling där det gäller att ladda upp en video på sig själv när man dansar på Youtube. Du behöver inte spela spelet utan kan egentligen svänga de lurviga till vad som helst, det viktiga är att du dansar som en "dance princess" eller "urban diva". Och hur man nu gör det är väl upp till var och en. Den video som får högst betyg av besökarna kommer att belönas med en rosa Playstation 2, en dansmatta samt ett av spelen.

HQ

Att döma av de hittills inkomna bidragen verkar inte konkurrensen... ähum, inte allt för hård. Så ta chansen, visa vad ni går för kära Gamereactor-läsare och dansa er till ära berömmelse och spel!

Vinnaren tillkännages i januari 2007, mer information om tävlingen återfinns här: https://www.youtube.com/group/princessdiva

Relaterade texter



Loading next content