Svenska
Gamereactor
nyheter
Puyo Puyo Tetris 2

Sega utannonserar Puyo Puyo Tetris 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Puyo Puyo Tetris är en underskattad multiplayer-pärla där två av tidernas största pusselserier kombinerades på ett sätt som fungerade otippat väl. Och nu har Sega bekräftat att det blir mer av det roliga i just utannonserade Puyo Puyo Tetris 2.

Precis som förra gången kommer det till Playstation 4 och Switch, men den här gången får även Xbox-familjen (Xbox One och Xbox Series X) vara med, och alllt detta lanseras den 8 december. Spelet kommer även till Playstation 5 "later" och PC tidigt nästa år 2021. Vi utlovas en "brand-new hilarious story filled with an eclectic cast of characters", men även nya sätt att spela spelet på samt framtida DLC.

Puyo Puyo Tetris 2 stödjer Smart Delivery till Xbox, vilket betyder att om du köper spelet till Xbox One så får du Xbox Series X-utgåvan utan extra kostnad - och såklart vice versa. Spana in den första trailern och bilderna här nedan.

HQ
Puyo Puyo Tetris 2Puyo Puyo Tetris 2
Puyo Puyo Tetris 2Puyo Puyo Tetris 2
Puyo Puyo Tetris 2

Relaterade texter

0
Puyo Puyo Tetris 2Score

Puyo Puyo Tetris 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Pusselvärldarna kolliderar en andra gång i ett kulört möte mellan Puyo Puyo och Tetris. Vi har vridit och vänt på block samt delat ut betyg...

0
Puyo Puyo Tetris 2 kommer till PC i mars

Puyo Puyo Tetris 2 kommer till PC i mars

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sega har precis avslöjat att PC-versionen av deras kulörta pusselspel Puyo Puyo Tetris 2 släpps den 23 mars. Det lanserades ursprungligen till Playstation 4/5, Switch,...



Loading next content