Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Gearbox avslöjar framtiden för Borderlands nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Du tittar på

Preview 10s
Next 10s
Annonsera

Efter alla klassiska evenemang för spelutannonseringar ställts in i år, har många utvecklare och utgivare satsat på egna livestreams. Nästa företag i raden att göra just detta är Gearbox, som meddelar att de kommer att köra en digital tillställning sent nästa vecka där de bland annat ska prata om framtiden för Borderlands efter att den sista expansionen släppts:

"Gearbox is going to be hosting the Gearbox Digital Showcase during #PAXOnline on September 12th at 12:45pm PDT/3:45pm EDT/8:45PM BST! Tune-in then to see what's coming next in Borderlands and from Gearbox Publishing!"

Detta betyder 21:45 svensk tid på lördag nästa vecka. Två dagar innan det lanseras alltså den fjärde och sista Borderlands 3-expansionen Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck. Vi gissar på att de inte kommer överge sin praktsuccé, och idag blivit något av en live service-titel. Därför tror vi inte på Borderlands 4, utan hellre ett andra Season Pass och/eller en serie mindre tillägg under överskådlig tid.

Borderlands 3

Relaterade texter



Loading next content


Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy