Svenska
Gamereactor
nyheter

EA Play inkluderas med Xbox Game Pass utan extra kostnad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de första stora prenumerationstjänsterna för spel var EA Access, vilket släpptes år 2014 till Xbox One. Det var långt innan Xbox Game Pass, och sedan dess har tjänsten kommit till PC och därefter Playstation 4 samt bytt namn till EA Play. Idag hade Microsoft och EA stora nyheter att berätta om just EA Play, som lär överraska många på ett positivt sätt.

Det visar sig nämligen att detta senare i år kommer att läggas till så det ingår med Xbox Game Pass - utan extra kostnad. Därmed får alltså Xbox Game Pass ett tillskott med över 60 EA-titlar, rabatter på samtliga EA-spel (även helt nya) och 'prova på'-versioner av alla EA-spel runt en vecka innan de har premiär.

Microsoft berättar även att "some of the best EA Play games will also be available for Xbox Game Pass Ultimate members to play on Android devices" genom att använda tjänsten xCloud. Låter som ett klokt och konsumentvänligt beslut, tycker vi. Prenumerationstjänster för spel är helt klart bra för oss spelare, men blir de för många, kan det få motsatt effekt.

HQ
EA Play inkluderas med Xbox Game Pass utan extra kostnad


Loading next content