Svenska
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Kolla in det nya högkvarteret för Inxile Entertainment

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inxile Entertainment var en typisk indieutvecklare som gjorde väldigt bra rollspel, men som var långt ifrån några storspel sett till budget, presentation och grafik. Grundaren och studiochefen Brian Fargo sade uttryckligen att han planerade att gå i pension efter att Wasteland 3 släppts. Men så blev det inte.

Inxile Entertainment köptes nämligen upp av Microsoft år 2018, och Brian Fargo har varit den kanske mest positiva bland alla chefer från alla nya Xbox Game Studios-medlemmar. Han har sedan länge lagt ner planerna på en pensionering, medan studion vuxit rejält, och nu har de flyttat in till ett nytt högkvarter.

Brian Fargo delar via Twitter med sig av bilder från Inxile Entertainments nya kontor, som dessutom är överdimensionerad så de ska kunna växa ytterligare. Tycker du att detta ser ut som en bra plats att utveckla episka rollspel på (vi kan väl tillägga att Fargo säger att valvdörren i konferensrummet bara är dekoration, så planera inga stötar)?

Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3

Relaterade texter

1
Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inxile Entertainment lovade redan tidigt att det skulle släppas expansioner till Wasteland 3, och nu vet vi mer om vad som väntar i den första samt när den anländer....



Loading next content