Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza: Like a Dragon körs i 4K och över 60bilder per sekund till Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har skrivit om Yakuza: Like a Dragon en hel del nyligen, men främst om Playstation 5-versionen samt PC-diton (PS5-premiärdatumet, PS4-sparfilen fungerar ej till PS5 och PC-kraven). Idag har vi dock något intressant att berätta om Xbox Series X-utgåvan efter att Sega uppdaterat Microsoft Store-sidan för spelet.

Där kan vi nu nämligen läsa om Xbox Series X-versionen, vilken tydligen körs i 4K och 60+ bilder per sekund. Pluset betyder att Yakuza: Like a Dragon även kan spelas i högre bilduppdatering, men vi vet ännu inte hur högt. Som jämförelse körs den nu tillgängliga Playstation 4-versionen (endast släppt i Japan) i 30 bilder per sekund, något som förmodligen lär vara aktuellt även för Xbox One-utgåvan. Vi vet ännu inte vad som gäller för uppdatering och bilduppdatering när det kommer till Xbox Series S.

Yakuza: Like a Dragon släpps den 10 november till PC, Playstation 4, Xbox One och Xbox Series S/X. Den 2 mars är det premiärdags till Playstation 5.

Yakuza: Like a Dragon

Tack GamingBolt

Relaterade texter

6
Yakuza: Like a DragonScore

Yakuza: Like a Dragon

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få leva rövare som yakuza-gangster igen, denna gång med ett helt nytt fightingsystem...

0
Yakuza-skaparen lämnar Sega

Yakuza-skaparen lämnar Sega

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I slutet av augusti började rykten cirkulera om att Toshihiro Nagoshi, skaparen av Yakuza- och Judgment-serien, var i förhandlingar med den kinesiska jätten NetEase, och...



Loading next content