Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Microsoft-chef: "Starfield kommer till Xbox och PC"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du såklart vet har Microsoft köpt upp Bethesda i och med ZeniMax-affären. Diskussionerna om vilka format deras framtida spel ska komma till är i full gång, där Xbox-bossen Phil Spencer sagt att det kommer variera från titel till titel. Nu har Microsofts chef för "Ecosystem and Xbox Gaming Partnerships", Sarah Bond, uttalat sig om vad som gäller för Starfield och där finns Playstation 5 ännu inte med i ekvationen.

Det är på Xbox Wire hon förklarar:

"One of the things that has me most excited is seeing the roadmap with Bethesda's future games, coming to Xbox console and PC, including Starfield, the highly anticipated, new space epic currently in development by Bethesda Game Studios."

Som synes nämns varken Playstation eller eller ett vagt "consoles" i det uttalandet. Det är såklart inte samma sak som en definitivt bekräftelse, men det kan vara en indikation på hur Microsoft tänkt sig att använda sina tillgångar.

Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content