Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Outriders Broadcast 4 berättar om den sista klassen - Technomancer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Outriders

Den senaste Outriders Broadcast gav oss en inblick i vad vi kan förvänta oss av den sista klassen, visade nytt spelinnehåll samt presenterade modding/crafting-upplägget. Här är en sammanfattning av vad som visades.

HQ

Den sista klassen att presenteras är Technomancer, som är särskilt skicklig på sniping, summoning, frysa och hela lagkamrater. Denna klass är uppbyggd kring tre grundläggande principer; Ordnance, Gadgets och Decay, och kommer ge åtta förmågor - varav fem visades upp under eventet.

Dessa är:

- Tool of Destruction, en utbytbar förmåga som gör det möjligt för Technomancers att snabbt skifta mellan minipistol och en raketkastare.
- Fixing Wave, en helande förmåga som är exklusiv för denna klass, och som kan läka allierade, förmågor och Technomancer själv.
- Pain Launcher, en missiluppskjutningsförmåga som är bra för att dela ut massor av skada på längre avstånd.
- Blighted Turret, en automatiserad turret som ger gifteffekter.
- Cold Snap, en frysande kraft som låser fiender på plats, vilket gör dem enkla mål eller hjälper dig att fly.

Under sändningen upptäckte vi också att Technomancers tre level-träd kommer att vara Pestilence, Tech Shaman och Demolisher, och att vi kan omfördela våra skicklighetspoäng i nya träd när vi vill, för att prova en ny spelstil.

HQ

Innehåll efter att spelet avslutats avslöjades också. Uppdrag kallade Expeditions kommer vara fyllda med tuffare fiender och ge nya områden att utforska samt ny mekanik att lära sig. Med 14 stycken tillgängliga att spela vid lanseringen, ger de olika svårighetsval samt unik loot. Här kommer du att kunna levla upp dina vapen ytterligare för att ta klara den extra utmaningen, men din Outrider kommer inte att kunna gå över nivå 30.

När det gäller modding och crafting kommer detta att göra det möjligt för dina vapen och rustningar att ytterligare förbättra din spelstil, till exempel genom att lägga till Mods som kan frysa fiender vid skada eller förbättra vissa förmågor. De kommer att kunna utrustas med resurser, liksom även dina vapen.

Den 2 februari 2021 är det premiärdags till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC och Stadia. Outriders har cross-play redan vid lanseringen, samt en gratis uppgradering till nästa generation, tillsammans med en förhandsbokningsbonus som ger tillgång till Hell Riders-prylar. Med tanke på att Outriders-utvecklarna är stolta över att spelet har noll mikrotransaktioner, kommer detta endast att vara kosmetiska saker och inget som påverkar det i övrigt.

Du kan titta på hela sändningen här:

HQ

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content