Svenska
Gamereactor
nyheter

Gal Gadot medverkar under The Game Awards

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi visste redan att Tom Holland skulle medverka på årets The Game Awards, något som förhoppningsvis betyder att vi äntligen får se en trailer från den kommande Uncharted-filmen. Men nu visar det sig att Holland inte är den enda Hollywood-kändisen som medverkar.

Gal "Wonder Woman" Gadot kommer nämligen också vara en del av showen, vilket bekräftas av producenten och värden Geoff Keighley. Hon kan förstås tänkas vara med bara för sin stjärnstatus, men vi tror och hoppas att det betyder något mer. Till exempel kan vi tänkas få se något nytt från Gotham Knights och/eller Suicide Squad: Kill the Justice League.

Wonder Woman var även en karaktär i både Injustice: Gods Among Us och Injustice 2, och eftersom utvecklaren Netherrealm Studios senaste spel var Mortal Kombat 11, vilket släpptes för snart två år sedan - verkar det heller inte helt osannolikt att Injustice 3 kan tänkas utannonseras av Gadot.

Även Brie Larsen har för övrigt bekräftats vara en del av The Game Awards.

The Game Awards startar 01:00 den 11 december. Se till att inte missa, men självklart kommer vi täcka allt om du inte kan/vill vara vaken då.

Gal Gadot medverkar under The Game Awards


Loading next content