Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite släpps till våren enligt skådespelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kort efter att 343 Industries slagit fast att Halo Infinite skjuts upp till nästa år, kom spekulationer som snackade om en lång försening som kunde dröja till 2022. Enligt en person med inblandning i projektet, kommer vi dock inte att behöva vänta så länge.

Master Chiefs motion capture-skådespelare Bruce Thomas säger nämligen i en intervju med Dan Allen att spelet är klart att släppas till våren:

"I started Halo 4. Did Halo 5 as well, and we have wrapped up Infinite...I believe. Unless we're going to try to do some more as the Covid comes to a halt. But yes. As far as I know, it's in the can. Ready to go for next spring."

Det är dock värt att minnas att skådespelare inte har full insyn i utvecklingen (ni minns väl när Bill Farmer, Goofys röst i Kingdom Hearts, sade att Kingdom Hearts III skulle släppas 2015?). Uttalandet tyder ändå på att Joseph Statens återkomst till serien inte lett till några vansinnigt stora förändringar, så förhoppningsvis kan vi få ett besked senare detta år.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content