Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout: New Vegas

Rykte: Fallout New Vegas 2 dröjer närmare tio år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Microsoft utannonserade att de köper upp Zenimax (inkluderar bland annat Bethesda) i höstas, var det många som gladdes åt att det därmed blir möjligt för Obsidian att utveckla Fallout New Vegas 2. Obsidian gjorde nämligen även originalet, men eftersom Bethesda hade rättigheterna, så blev det aldrig någon uppföljare. Nu äger Microsoft både Obsidian och Bethesda, och därmed finns alltså på pappret möjlighet att göra spelet.

Nu påstår Valve/Bethesda-insidern Tyler McVicker via Twitter att New Vegas 2 faktiskt är på väg - men säger att vi kommer få vänta länge på det. Han menar att det lanseras först mot slutet av decenniet 2021-2030.

Samma insider säger även att The Elder Scrolls 6 har premiär någon gång 2026-2027, medan Fallout 5 dröjer till minst 2030. Här kan otroligt mycket förändras längs vägen såklart, men som ‎AltChar poängterar avslöjade McVicker även Half-Life: Alyx flera år i förväg. Oavsett detta, ta det med massor av grovsalt.

Fallout: New Vegas

Relaterade texter

1
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Kuriren i Fallout: New Vegas har en sista resa att bege sig ut på och denna gång finner han en person som är nära kopplat till hans egna öde. Vad är det som gömmer sig i The Divide egentligen?

3
Nu kan du spela Fallout New California

Nu kan du spela Fallout New California

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Det finns ett flertal ultraambitiösa mod som i detta nu håller på att utvecklas för olika Fallout-spel. Bortsett från Fallout Cascadia och Fallout Miami (som båda bygger...



Loading next content