Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Allt du bör veta om MapleStorys Awake: Flicker of Light

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
MapleStory

MapleStory's Awake: Flicker of Light-uppdatering har nu släppts och för att uppmärksamma detta har vi sammanställt en praktisk, kort video med allt du behöver veta om det nya innehållet som läggs till.

Allt från spelets nya Arcane River-baserade dungeon Sellas, Where Stars Rest till den nya Reboot World som erbjuder massor av nya möjligheter att få fingrarna i en bättre byte, samt även den första Legion Arena-säsongen någonsin. Awake: Flicker of Light har något för alla.

Det bästa är att om du får chansen att spela den här helgen, så får du möjlighet att delta i den sista fasen av Tera Burning Plus-evenemanget, vilket gör att du kan levla din karaktär snabbare än någonsin tidigare.

För en bättre överblick över vad du kan förvänta dig från MapleStory Awake: Flicker of Light, kolla in videon nedan.

HQ

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

4
Maple Story: Reboot på ingång

Maple Story: Reboot på ingång

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

En ganska rejäl utmanare till World of Warcraft landade hos oss i Europa för lite drygt åtta år sedan, och hade innan dess spelats flitigt i såväl Korea som Japan. Vi...



Loading next content