Svenska
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Speedrunners klarar Hitman 3-bana på åtta sekunder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hitman 3 har nu varit ute i snart en vecka och som du säkert anar är speedruin-spelare redan igång och trimmar tider. Specifikt Dubai-banan tycks det råda prestige kring, där en person lyckades klara den på tio sekunder. Det kan tyckas vara snabbt för en bana, men två personer har sedan dess lyckats trimma det till åtta sekunder.

Detta verifieras av speedrun.com som bekräftar att spelarna Wreak och Der_Lauch_Linusklarade detta genom att skjuta båda måltavlorna medan de sprang uppför trapporna i början av äventyret. Du kan kolla in Wreaks runda här.

Medan detta såklart är läskigt snabbt, så är det ju inte direkt lönnmord vi snackar om här. Vill du klara Dubai som Silent Assassin (göm lik och bli aldrig upptäckt) tar det däremot längre tid. Men inte mycket. Användare Snap- har nämligen lyckats med detta på 16 sekunder.

Hur lång tid tog det för dig att klara Dubai-banan?

Hitman 3

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content