Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Kolla in när vi dräper Carl Ingram i Hitman 3 på flera olika sätt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Hitman 3

För några dagar sedan släpptes Hitman 3 och avrundade World of Assassination-trilogin. Lyckligtvis är det seriens bästa spel, och det goda mottagandet har såklart gjort att många nya spelare är intresserade av att axla rollen som Agent 47, vilket kan verka överväldigande vid en första anblick. Vi har därför gjort två användbara videor som förhoppningsvis gör saken lite enklare.

Den första videon går igenom hur den nya kameran kan användas, vad du behöver göra för att samla alla spel och dina framsteg i samma paket och andra saker som är bra att veta om Hitman 3.

HQ

Video nummer två är en slags guide som visar alternativen som väntar dig i Dubai genom att döda ett av målen på Dubai On Top of the World-banan på tre olika sätt tack vare en fallskärm, lite gift och naturligtvis sprängämnen. Förhoppningsvis hjälper detta till att få din kreativitet att flöda.

HQ
Hitman 3

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content