Svenska
Gamereactor
nyheter

Brädspelet The Witcher: Old World utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns redan ett The Witcher-brädspel, men det är tyvärr inte så välgjort som det borde vara. Nu är det dock ett mer spännande projekt på gång, nämligen The Witcher: Old World. Det skapas av Łukasz Woźniak (som tidigare gjort brädspel som Titans och Valhalla) och kan spelas av upp till fem personer.

Som namnet antyder utspelas detta innan Geralt of Rivia startade sin karriär, och låter dig och dina medspelare axla rollerna som monsterdräpare från följande fem Witcher-skolor: School of Wolf, Viper, Cat, Bear och Griffin. Spelet släpps i april nästa år och ska finansieras via en Kickstarter-kampanj i maj.

Surfa över till denna länk för att anmäla intresse för kampanjen. Då får du ett mejl när den startar och får på så sätt chansen att snabbt hugga en av de Early Bird-erbjudanden som ofta ges till folk som är snabba.

Eftersom CD Projekt Red har fullt upp med Cyberpunk 2077, verkar det vara Netflix-serierna och just The Witcher: Old World-brädspelet vi får vända oss till för episka Witcher-äventyr ett tag framöver.

Brädspelet The Witcher: Old World utannonserat


Loading next content