Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Här är vinnarna i Cheesy World Championship

I helgen genomfördes premiären av Cheesy World Championship i CS:GO, arrangerat av Violife och Gamereactor. Med hela 272 lag, 2381 rundor och mängder av cheesy moves i bagaget kunde vi igår kväll äntligen kora vinnarna och utse vår Cheesy World Champion.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

I Cheesy World Championship var målet för spelarna att göra så kallade "cheesy moves" - både IRL genom att testa någonting veganskt under Veganuari och in-game genom att bjuda på sina mest kreativa, smarta och underhållande knep i CS:GO. Och vilken turnering det blev!

Efter att Big Man, CWC, Oltermanni Claimers och nuub tagit sig till semifinal stod finalmatchen till sist mellan det finska laget nuubs och det svenska laget CWC. Trots ett starkt motstånd från CWC lyckades nuubs, som redan under lördagens eliminering gått fram som bulldozers genom, ta hem segern. Nuubs fick med sig en prispott på 2000 euro och blev det bästa laget i CS-turneringen - vilket, med tanke på konkurrensen, var en rejäl prestation.

Till slut återstod bara en fråga: vilket lag hade gjort turneringens bästa cheesy move?

Detta avgjordes med hjälp av vår ambassadörsjury, som efter noggrann överläggning utsåg Juustomies till vinnare - ett lag som dessutom var nära på att ta sig till final även i CS-turneringen. Juustomies sätt att avleda motståndarens uppmärksamhet och ljudlöst attackera bakifrån imponerade på juryn. Underhållningsnivån, kreativiteten och den smarta användningen av döda vinklar vinklar charmade Sampe, Mimi och Allu, som belönade laget med förstapriset på 3000 euro och titeln Cheesy World Champions. Även lagen HsPåHs och Esportal Gods belönades med exklusiva headsets som andra och tredjepris för sina imponerande headshots, men också förmågan snabbt hämta sig och stabilisera siktet efter ett drop.

Även om spelarna gick all in på cheesy strats kom många matcher också att handla skills. Trots attmajoriteten av matcherna inledningsvis såg ut att bara kunna gå åt ett håll avgjordes inte mindre än 112 matcher på övertid. Antalet assister, 6686 stycken, visade att turneringen verkligen handlade om lagspel. Totalt gjordes hela 428 359 i damage med totalt 1795 headshots. Även träffsäkerheten var för det mesta god - totalt träffade 14 485 skott under de totalt 2381 rundorna.

Här är vinnarna i Cheesy World Championship
HQ


Loading next content