Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Nya Overwatch 2-banor och fiender presenterade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Intressant nog fick Overwatch 2 inte en millisekund uppmärksamhet under öppningen av helgens BlizzConline, men det betyder inte att spelet saknades helt. Flera ur teamet hade nämligen en lång presentation efteråt, där de berättade om vad som skiljer Overwatch 2 från originalet.

Bland annat fick vi se två nya banor: New York och Rom. Även om dessa helt klart tycks fräscha till upplevelsen, kan vi även se fram emot ett antal ändringar av gamla banor. Vissa har blivit större, medan det i andra introduceras dynamiska inslag som snö eller sandstormar. Samtidigt kommer nya fiendetyper och dessutom förändringar av gamla att göra varje match på olika banor unika, vilket också får hjälps upp ytterligare av nya uppdragstyper samt olika storysekvenser beroende på vem du spelar som.

Detta är bara en liten del av det som visades och sa i presentationen, och vi rekommenderar dig som vill veta mer att kolla in hela härunder, det är väldigt mycket matnyttigt om bland annat det nya färdighetssystemet.

HQ
Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?



Loading next content