Svenska
Gamereactor
nyheter

Phil Spencer visade Kojima Productions maskot i ny stream

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra sommaren lät Xbox-bossen Phil Spencer visa upp Xbox Series S i bakgrunden i samband med en livestream flera månader innan konsolen avslöjades. Och i oktober var det dags igen då Microsoft hade en reklamvideo för Xbox Series S och X, där vi fick se Xbox Wireless Headset som utannonserades först denna månad. Som ett resultat kommer folk granska Microsofts streamar betydligt noggrannare framledes - och Microsoft vet detta.

Ett resultat av det är att vi den senaste streamen med ovan nämnde Phil Spencer fick se honom sitta framför några välfyllda hyllor (som du kan se här). Falkögda spelare satte genast igång med att granska allt han hade framme såsom en Switch, Watch Dogs: Legion Collector's Edition-statyn och andra prylar som eventuellt kunde tänkas vara påskägg om man kisar nog mycket. Det mest anmärkningsvärda var dock att han hade Kojima Productions maskot Ludens stående precis bredvid den lysande Xbox-lampan.

Det betyder förmodligen ingenting, men som du kanske kan ana har det inte stoppat internet från att spekulera. Ska Microsoft köpa Kojima Productions, är Death Stranding på väg till Xbox eller är det helt enkelt så att Spencer bara gillar den snygga actionfiguren? Vad tror du om saken?

Phil Spencer visade Kojima Productions maskot i ny stream

Tack Gamespot



Loading next content