Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Det blir inget multiplayer i Dragon Age 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår bekräftades att Bioware lägger ner den förbättrade versionen av Anthem innan den ens släpps. Det är nog fler än vi på redaktionen som känner att Bioware aldrig borde gjort en onlineskjutare till att börja med, utan fokuserat på singleplayer istället. Därför har många förmodligen varit ganska nervösa inför Dragon Age 4, eftersom platsannonser skvallrat om att även det skulle få multiplayer. Sannolikt ett resultat av att EA vill att det ska bli mer live service och lättare att sälja mikrotransaktioner. Lyckligtvis har Bioware och EA tänkt om.

Den alltid lika pålitliga Jason Schreier från Bloomberg avslöjar nu att EA:s chefer har ändrat sig efter framgången med Star Wars Jedi: Fallen Order och kritiken mot just Anthem. Därför slipper Dragon Age 4 allt som har med live service att göra och därmed blir det uteslutande ett enspelarfokuserat rollspel som de första spelen i serien.

Vad tycker du om att det alltså inte blir någon multiplayer och live service i Dragon Age 4, djup besvikelse eller rent av positivt?

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterade texter



Loading next content