Svenska
Gamereactor
nyheter
Outriders

Det är dags för dig att lära allt om Outriders

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det skulle vara lätt att bara dunka på Outriders etiketten loot-shooter och sedan vara nöjd med det. Men som alla som spelat demot kan gå i god för, har det många unika inslag med en smart användning av klasser, mods och förmågor - samt finfin action.

Med tio dagar kvar till premiären tycker People Can Fly att det är på tiden att du utbildar dig om Outriders, och har därför släppt inte mindre än två köttiga videos som du hittar härunder. Den övre förklarar i stort sett allt på 6 minuter och 23 sekunder, medan den andra är mer filmisk och illustrerar temat som utvecklarna vill bjuda på.

Outriders släpps den 1 april till PC, Playstation, Stadia och Xbox (det ingår även med Xbox Game Pass redan från och med premiären).

HQ
HQ
Outriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content