Svenska
Gamereactor
nyheter
Rocket League Sideswipe

Rocket League får mobilversion kallad Sideswipe

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Att spela det fortfarande mycket populära Rocket League på mobiler misstänker vi skulle vara extremt svårt, vilket förmodligen är huvudanledningen till att raketbilarna inte har släppts till smartphones för länge sedan. Men tydligen behöver vi inte vänta länge för att se om receptet fungerar till Android och Ios.

Psyonix avslöjar nu nämligen att de 2021 ska släppa ett gratisspel som heter Rocket League Sideswipe för mobilerna. Det som gör detta möjligt att spela är att denna utgåva är tvådimensionell snarare än tredimensionell, så du ser både bilarna och arenorna från sidan. Samtidigt kan man bara spela en-mot-en en eller två-mot-två i tvåminutersmatcher lokalt och via internet. Även om vi lovas bra spelkontrollösningar, ska Rocket Leagues mer avancerade tekniker fortfarande vara en viktig del för de mer tävlingsinriktade spelarna.

Naturligtvis väntar även en uppsjö med kosmetiska belöningar och valmöjligheter, och du kan få smakprov på allt detta i trailern nedan medan du väntar på att spelet ska få både betatester och officiell lansering senare i år.

HQ
Rocket League Sideswipe
Rocket League SideswipeRocket League Sideswipe
Rocket League SideswipeRocket League SideswipeRocket League Sideswipe

Relaterade texter

3
Rocket League: SideswipeScore

Rocket League: Sideswipe

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Psyonix har kokat ned och försökt koncentrera originalkonceptet bakom sitt populära onlinespel och Hegevall är ordentligt imponerad...



Loading next content