Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Total War: Rome Remastered

Total War: Rome Remastered släpps den 29 april

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En uppdaterad version av Creative Assemblys klassiska titel Total War: Rome har utannonserats av Sega, och den kommer att släppas så snart som den 29 april till PC. Titeln, som ursprungligen lanserades 2004, har utvecklats i samarbete med Feral Interactive och i och med denna utgåva läggs det till en mängd olika förbättringar av både det visuella samt spelbarheten.

Total War: Rome Remastered inkluderar redan från start själva huvudspelet och båda de två stora expansionerna, och har också ytterligare 16 tidigare ospelbara fraktioner tillsammans med de ursprungliga 22 som redan var tillgängliga.

Utannonseringstrailern hittar du härunder, och om du förköper det på Steam får du 50% rabatt (ett erbjudande som dock sträcker sig till den 1 juni) förutsatt att du redan äger det ursprungliga Total War: Rome.

HQ
Total War: Rome RemasteredTotal War: Rome Remastered
Total War: Rome RemasteredTotal War: Rome RemasteredTotal War: Rome Remastered

Relaterade texter

5
Total War: Rome RemasteredScore

Total War: Rome Remastered

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har tagit på sig sandalerna en gång till, klivit in i en tidsmaskin och begett sig till landet känt för sitt vin och pizza för att erövra världen.Loading next content