Svenska
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Nu kan du provspela Hitman 3 gratis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

IO Interactive har haft för vana att erbjuda gratis "Starter Pack" till sina senaste Hitman-spel, och trevligt nog har turen kommit till Hitman 3 idag... även om det finns några hakar.

Hitman 3 Free Starter Pack kan nu laddas ner och därmed kan du spela första banan i Dubai, Hitman 2-uppdraget Nightcall på Nya Zeeland och utbildningsdelen i ICA Facility. Det som gör detta lite mer komplicerat än väntat, är att du inte kommer kunna spela demot för alltid, eftersom Dubai-banan bara kommer att finnas tillgänglig fram till den 5 april.

En av anledningarna till detta är att studion ständigt kommer att ändra vad som följer med paketet, så med tiden kommer det att vara möjligt att provspela i andra områden, andra Elusive Targets och ytterligare andra typer av innehåll. Vi föreslår därför att du laddar ner detta "demo" så snabbt som möjligt så att du får chansen att kolla in om det är bästa spelet i trilogin eller ej.

HQ
Hitman 3

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content