Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Sony tackade nej till Kojimas nästkommande spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det råder ingen tvekan om att Hideo Kojima (Metal Gear Solid-skapare och tillika über-legend) alltid haft ett förstklassigt förhållande med Sony och Playstation-teamet. Även om ett par av hans spel släppts till andra format, är det till just Playstation du har kunnat spela dem alla.

Nyligen har det dock cirkulerat ett rykte från ganska bra källor som säger att Microsoft kommer att ge ut Kojima Productions nästkommande spel. Vi är såklart inte de enda som undrar varför, om så blir fallet.

Insidern Shpeshal_Ed har haft ett blandat facit för läckor, och säger sig ha ett svar på den frågan. I den senaste episoden av Xbox Era-podcasten, hävdar han att Kojima faktiskt gick till Sony först med sitt nästkommande spel. Men då Sony rapporteras ha varit besvikna på Death Stranding-försäljningen tackade de nej, varpå han istället kollade med Google Stadia och Microsoft.

Flera källor har under helgen hävdat att avtalet mellan Kojima Productions och Microsoft inte är så långt bort, och det är värt att nämna i sammanhanget att Kojima Productions art director Yoji Shinkawa förra månaden i en intervju sade att studions nästkommande spel ska visas "ganska snart".

Förhoppningsvis borde vi alltså snart kunna få reda på om ryktet stämmer eller ej.

Rykte: Sony tackade nej till Kojimas nästkommande spel

Tack GamingBolt



Loading next content