Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 5

Rykte: Forza Horizon 5 utspelas i Mexiko

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om varken Microsoft eller Playground Games har sagt något om framtiden för Forza Horizon-serien ännu, har flera etablerade insiders undan för undan slagit fast att Forza Horizon 5 inte bara existerar, utan är också på väg. Eventuellt redan innan fjolårets utannonserade Forza Motorsport.

Men vart ska det utspelas? Som vi kunde berätta förra veckan dementerade två namnkunniga insiders att det skulle vara i Japan vi får köra härnäst. Nu verkar det dock som om vi har kommit lite närmare. Windows Central skriver i en artikel att skådeplatsen denna gång är Mexiko och de backas upp av bland andra GamesBeat-redaktören Jeff Grubb, som har svarat så här på Twitter:

"I'm doing my Duolingo Spanish lessons as well. el coche va vroom"

Insidern Klobrille har också lagt till på Resetera att planen för Microsoft är att härnäst släppa Starfield, Halo Infinite, Forza Horizon 5 och Age of Empires IV även om de nödvändigtvis inte kommer i år.

Med Mexiko skulle vi få sladda runt i öknar, köra i djungler, tävla kring Aztekruiner, åka i enorma bergsmassiv samt glida omkring i en av världens största städer - Mexico City. Låter det som något du hoppas på, eller hade du hellre tagit något annat land?

Forza Horizon 5

Relaterade texter



Loading next content